úterý 4. prosince 2012

Byl tu František

Přijela mi návštěva z Prahy! Kamarád z frisbee teamu. Minulý čtvrtek, hned po středeční velko-Treto-párty (kde jinde než ve škole..)
Přivezl nám chleba! Pak jsme měli hodně svařáku a červeného vína, byli jsme bruslit s Erasmákama, byli jsme v Brianconu a v Nevache na výletě (pravda, kvůli semináři do školy, ale i tak to bylo myslím dost dobrý) a potkali jsme tam vlka, byli jsme si házet v parku za neutuchajícího sněžení, koukali jsme na noční Grenoble z Bastille, dali jsme si "mastnej" svařák a palačinku na vánočních trzích a poslední den jsme si přivstali a vyrazili na sněžnice do Chamrousse, brodit se půlmetrem čerstvýho prašanu po sněhem zavátých cestách. Odjel dnes ráno..
Co dalšího říct o posledním týdnu? Přivezli nám novou pračku, konečně, po třech týdnech. Akorát byl František jako jedninej na bytě když s ní přišli.. Prej si moc nerozuměli s pány instalátory. Zato my jsme byly s Evou nadšený, když nám od něj přišla smskou ta radostná zvěst.
Taky jsme udělaly Poster o Český republice a FA ČVUT na prezentaci pro budouci francouzský Erasmáky. Večírek spojený s degustací národních pokrmů se chystá na zítřek. A to znamená že zas nic neudělám. Takže čau, jdu makat..





Žádné komentáře:

Okomentovat