úterý 13. listopadu 2012

Poprvý...

Rozhodla jsem se. Budu si psát blog. Poprvý. Možná se časem vrátím k věcem minulým.
Dnes jsem měla jeden ze svých čím-dál-tím-častějších pasivních dnů. Protože jsem málo spala a musela být ve škole v osm.. Nefungoval výtah. Tak jsme šly s Evou poprvý deset pater dolů pěšky. Mimo jiné jsme měli přednášku o čtvrti, ve který žijeme - takový sídliště ze sedmdesátejch let. Moc ošklivý baráky (aspoň zvenku) a moc hezkej park mezi nima. Budou s tím prej něco dělat.. Škoda, že strávil dvě hodiny nad 10ti slidama bez obrázků a pak za 10 minut proskákal 30 fotek a visualizaci, ke kterejm uz nestihl nic moc rict. Ani já jsem nevydržela dávat pozor, natož pak moje turecká spolubydlící, která mu nerozuměla skoro ani slovo.
Utekla jsem z hodiny francouzstiny. Poprvý. Dneska nebyla nalada a byla zima.. Bolelo me v krku. Venku se po par dnech objevilo slunicko, tak sem si zatahla rolety (poprvý, co tu jsem), aby mi to nebylo lito, a šla spát. Probudila jsem se v šest s vědomím, že dneska asi nestihnu videoprojekci o Lisabonu, kam jsem chtěla jit. Nevadí. Chci dělat projekt přece. Ale nic nedělám.. Koukám se radši na Ally McBealovou, a skypuju s Alenkou. Taková moje pravidelná denní dávka emocí :-). Pak hraju na kytaru a koukám s Evou a Basak na novej díl HIMYM. A pak si zakladam blog. Abych v tom čase tolik neplula.. Abych jednou byla schopná říct,co jsem tady vlastně dělala. Abych nezapoměla.
Voila.
Dorou noc, poprvý

4 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. /Abych jednou byla schopná říct,co jsem tady vlastně dělala. Abych nezapoměla./ Skvělý.

    Hele, co třeba háčky a čárky někdy třeba? Vobčas? Plíz! Hehehehe.

    Promiň mi mou veselost, já sem zrovna měl dneska jeden ze skvělejch dnů. Ateliér od devíti do osmi /mám radost ze zajímavě nakopnutýho projektu ze kterýho mám fakt radost a taky sem přišel na novej způsob přemejšlení o projektu/, pivo v retrokino kavárně a pak sme šli na koncert pro snoby, kterej byl tak skvělej a ty snobové tak apatický že sem to tam pořádně rozšlapal až to tam pak celý pařilo.

    Jediný co mi kazí den je že mi asi umřel foťák. zapisky-z-Gbg o tom eště neví, takže pššš.

    /předchozí sem smazal aby to nevypadalo že si dělám reklamu. Stejně si jí dělám../

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ti jí tady udělala, ale myslim že od Kuzmy ti tam přijde víc lidí :-)

    OdpovědětVymazat